Blog

Bemutatkozás

2023-03-13
Kedves Érdeklődő!  Ön a Prominent Property Ingatlanhálózat weboldalát böngészi. Csapatunk többéves tapasztalattal rendelkező kollégákból tevődik össze, akik eredményességét mutatja a számos elégedett ügyfél eladó és vevő oldalon egyaránt.

Az országos Franchise hálózatban eltöltött évek során számos ügylet lebonyolításában működtünk közre, sok esetben problémás, nehézségekkel teli folyamatokat segítettünk sikerre vinni.

 

Munkánk során nagyon fontosnak tartjuk az eredményes, hatékony munkavégzést, mindezt minőségi szolgáltatást nyújtó, korrekt háttérrel igyekszünk minél hamarabb megteremteni. 

Irodánkban nemcsak a teljes körű ügyintézés, de a  kollégák barátságos és szívélyes hozzáállása is kiemelendő! Nagy hangsúlyt fektetünk a jó viszony megteremtésére mint a kollégákkal, mint az ügyfelekkel történő kapcsolattartás során. 

 

Kínálatunk folyamatosan bővül, így amennyiben nem találta még meg az ideális választást kérem írjon nekünk vagy hívjon fel telefonon a testreszabott ajánlatokért! Lehet, hogy a legjobb ajánlatot Ön nézheti meg először!

 

Kereshet bennünket eladás, kiadás, vásárlás vagy bérlés miatt - állunk rendelkezésére!

Számunkra nincs lehetetlen, hiszünk abban, hogy mindenre van megoldás!

Várjuk Önt is egy finom kávé elfogyasztása mellett egy jó beszélgetésre, hogy megvitassuk ingatlanügyeit!

 

Üdvözlettel,

PPI csapata

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése